Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (8.96 secunde)
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Pro si contra: ... Utilizatorul se foloseste de GPS-ul din telefon pentru a localiza diferiti pokemoni pe o harta in lumea reala, iar cand ajunge la locul unde se afla creatura respectiva, porneste camera foto.
Stirile Pro TV informeaza: ... China, tara care copiaza absolut orice, la preturi de nimic. Cum arata o replica Apple Watch sau Porsche Macan De la o carcasa de telefon la o masina de lux, orice poate fi copiat in China.
Bogdan Tiberiu Iacob) Sfarsitul de an a adus aliantei USL destule critici pentru incoerenta, lipsa de clarviziune si moliciunea politica de care da dovada, nu putine fiind chiar suspiciunile de blat al unor lideri.
Traian Basescu, la PRO TV: "Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinta a vietii mele". LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Doua firme participa la licitatia Camerei Deputatilor pentru asigurarea serviciilor legate de deplasarile deputatilor in strainatate, dupa ce contractul cu compania furnizoare a acestor servicii a expirat.
Seful Biroului pentru Drepturile Omului, din cadrul Ligii Pro Europa, Haller Istvan a aratat, ieri, intr-o conferinta sustinuta la Targu Mures, ca 11 cazuri de discriminare, care nu au fost solutionate de Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) vor fi analizate de o comisie speciala, creata la nivelul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU).
Dupa ce Traian Basescu a anuntat ca nu va mai demisiona, urmind a se prezenta in fata electoratului la referendum, democratii si social-democratii galateni au inceput sa se intreaca in a prezenta tot felul de scenarii politice referitoare la modul in care se vor desfasura lucrurile pe scena politica in urmatoarele 30 de zile.
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Asociatia Pro Democratia Club Galati a lansat intilnirile denumite "APD Cafe". Marti seara membri si simpatizanti ai APD s-au intilnit pentru a dezbate probleme ce tin de referendumul organizat pentru demiterea lui Traian Basescu.
Partidul National Liberal a sarbatorit ieri la Palatul Parlamentului 132 de ani de existenta, prilej cu care au acordat premiul a€žIon I.C. Bratianua€ pentru promovarea ideilor liberale Asociatiei Pro Democratia pentru elaborarea codului electoral care prevede introducerea votului uninominal.
Asociatia Pro Democratia (APD) va observa turul I al alegerilor locale din 1 iunie cu ajutorul celor 1.700 de observatori acreditati, dar si cu ajutorul cetatenilor de rand, carora organizatia le-a pus la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru a reclama posibilele nereguli.
"Constat cu dezamagire ca o parte a societatii civile se implica direct si partizan in campania electorala, ignorand cu buna stiinta rolul de observator echidistant al vietii politice si sociale.
"This time it‘s different" - de data asta e altceva. ... Asta fiindca ele tind sa reflecte fie aroganta, fie inconstienta celor convinsi ca nu ii paste pericolul de care sunt avertizati. Si Romania s-a facut vinovata de aceasta atitudine.
Face parte din anturajul intim al presedintelui Basescu, fiind chiar prietena de familie, este un membru marcant al conducerii PDL, este unul dintre cei mai influenti ministri ai Cabinetului Boc, se afla permanent in interiorul nucleului care ia decizii politice majore, cunoaste cifrele unor sondaje secrete, intr-un cuvant, are informatii de prima mana din interior.
google-analytics.com